Portret Minishoot….

Ontzettend leuk dat je interesse hebt in een Minishoot. Mijn allereerste minishoot voor portretten op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november 2023 in mijn fotostudio in het Klooster, Park 1 te Nuenen.

Een minishoot duurt maximaal 30 minuten en kost € 65,00 p.p. inclusief 3 afbeeldingen in kleur en zwart/wit.. Een minishoot is altijd voor 1 persoon. Wil je met meerdere  personen komen, reserveer dan voor iedere extra persoon een tijdslot. Tijdens de minishoot staan er 2 studiosettings klaar. Een witte achtergrond en een grijze achtergrond. Een kledingwissel is mogelijk. 

Onderaan deze pagina kun je een tijd reserveren. Zodra je een tijdslot gereserveerd hebt, ontvang je van mij een betaalverzoek. Zodra deze is voldaan, is de reservering pas definitief.

Na een reservering, ontvang je van mij een gids met meer informatie en handige tips.

Explore

MY PORTFOLIO

fotoshoot portret het Klooster Nuenen Portretfotograaf
fotoshoot portret het Klooster Nuenen Portretfotograaf fotoshoot modelreportage portretfotograaf kim vos fotograaf Nuenen fotostudio fotostudio Nuenen

WHAT I DO AND HOW TO HELP YOU

Een minishoot duurt maximaal 30 minuten en kost € 65,00 p.p. inclusief 3 afbeeldingen naar keuze. Een minishoot is altijd voor 1 persoon. Wil je met meerdere  personen komen, reserveer dan voor iedere extra persoon een tijdslot.

Tijdens de minishoot staan er 2 studiosettings klaar. Een witte achtergrond en een grijze achtergrond. Een kledingwissel is mogelijk. 

Ook is het mogelijk meerdere foto’s te bestellen.

* 1 à 4 foto’s extra; € 15,00 per foto
* 5 à 9 foto’s extra; € 14,00 per foto
* 10 à 14 foto’s extra; € 13,00 per foto
* 15 foto’s of meer; € 12,00 per foto

Extra kosten:
* Voor zakelijke portretten gelden de tarieven op deze pagina exclusief 21% btw

error: Content is protected !!