Minishoot….

Ontzettend leuk dat je interesse hebt in een Minishoot op vrijdag 12 april 2024 in mijn fotostudio in het Klooster, Park 1 te Nuenen.

Een minishoot duurt maximaal 30 minuten en kost € 75,00 p.p. inclusief 3 afbeeldingen in kleur en zwart/wit. Een minishoot is altijd voor 1 persoon. Het is ook mogelijk een moeder/kind of een vader/kind sessie te plannen voor bijvoorbeeld moeder- of vaderdag. Wel moet je dan 2x een tijdslot reserveren dus per persoon.

Tijdens de minishoot staan er 2 studiosettings klaar. Een zwarte achtergrond en een creme kleurige achtergrond. Een kledingwissel is mogelijk.

Er worden portretfoto’s en halfbody foto’s gemaakt worden. Bij de creme kleurige achtergrond kunnen er ook fullbody foto’s gemaakt worden.

Onderaan deze pagina kun je een tijd reserveren. Zodra je een tijdslot gereserveerd hebt en de reservering betaald hebt, is de reservering pas definitief.

Na een reservering, ontvang je van mij een gids met meer informatie en handige tips.

Explore

MY PORTFOLIO

fotoshoot portret het Klooster Nuenen Portretfotograaf
fotoshoot portret het Klooster Nuenen Portretfotograaf fotoshoot modelreportage portretfotograaf kim vos fotograaf Nuenen fotostudio fotostudio Nuenen

error: Content is protected !!