FAQ

Frequently Asked Questions

01.

WE WILLEN GRAAG EEN FAMILIE REPORTAGE. IS DIT BUITEN OF IN DE FOTOSTUDIO?

Een familie reportage vindt op een buitenlocatie plaats of in een hele lichte binnen locatie. Ik ben een natuurlijk licht fotograaf en ben afhankelijk van het aanwezige licht. Op locatie werk ik niet met flitslicht. Wanneer we op een buiten locatie hebben afgesproken en er is slecht weer voorspeld, moeten we helaas onze afspraak verzetten. Mijn apparatuur kan niet tegen vocht en ik neem geen enkel risico dat deze nat wordt.

02.

IK WIL GRAAG PORTRETFOTO’S LATEN MAKEN. IS DIT BUITEN OF IN DE FOTOSTUDIO?

Het is mogelijk binnen en buiten foto’s te maken. We zullen vooraf jouw wensen bespreken. 

03.

IS EEN FOTOSHOOT OOK MOGELIJK MET VISAGIE EN HAARSTYLING? 

Jazeker! Visagie en een mooi kapsel kunnen een foto echt compleet maken en daarbij is het ook nog eens erg leuk om voor een fotoshoot je door een MUAH mooi te laten maken. Vraag naar de mogelijkheden, ik regel het graag voor je! Uiteraard mag je dit ook zelf regelen.

04.

WANNEER KUNNEN WE DE FOTO’S VERWACHTEN?

Ik probeer binnen een paar dagen een selectie van onbewerkte foto’s toe te sturen via een contactsheet. Uit deze selectie foto’s, kan je een keuze maken welke je graag wil bestellen en deze foto’s zal ik bewerken. De bewerkte foto’s worden naar verwachting binnen 3 weken aangeleverd. Wil je de foto’s graag binnen 5 dagen ontvangen, dit is mogelijk maar hiervoor zal een spoedtarief in rekening worden gebracht.

05.

HOE ONTVANGEN WE DE FOTO’S?

De foto’s ontvang je via We Transfer. Via een link die je via e-mail ontvangt, kan je de foto’s downloaden. Let op: de link blijft maximaal 7 dagen geldig. Zorg dat je ze direct op een goede locatie op je computer opslaat. Zo kun je je foto’s altijd terug vinden. Kan je ze niet meer terug vinden? Kijk dan eens in je downloadmap, wellicht staan ze daar gewoon tussen!

06.

HOE GAAT DE BETALING?

Nadat jij een selectie hebt gemaakt welke foto’s bewerkt mogen worden, maak ik de factuur op. Wanneer ik jouw betaling ontvangen heb, worden de foto’s binnen 3 weken aangeleverd in hoge en lage resolutie met watermerk.

 

07.

WELKE KLEREN KAN IK HET BESTE AANDOEN?

Voor een portretreportage spreken we vooraf jouw kledingsmaken door en zullen we eventueel een moodboard maken. Voor familiereportages houd ik van lichte pastelkleuren of natuurlijke kleuren. Het is mooi wanneer de kleding op elkaar is afgestemd. Persoonlijk houd ik niet van wit met spijker. 

 

08.

DRUK JE OOK FOTO’S AF?

Ik druk geen foto’s af maar omdat je bij mij de hoge resolutie foto’s toegestuurd krijgt, kan je deze overal af laten drukken. Vanwege de kwaliteit van het bedrukken, is het wel aan te raden dit bij een fotozaak te doen maar dit is uiteraard aan jou. De prijs ligt dan iets hoger maar de kwaliteit is wel beter. Ik kan je wel een tip geven waar ik graag klanten naartoe stuur voor het afdrukken van hoogwaardige fotokwaliteit. 

09.

WERK JE OOK IN DE WEEKENDEN?

Het is mogelijk een reportage te boeken op een zaterdag of zondag of een feestdag. Ik vraag hier wel een extra tarief voor. Fotoshoot aanvragen ontvangen via mail, beantwoord ik niet in een weekend of feestdag maar de eerstvolgende werkdag. Whatsapp berichten worden ook na het weekend beantwoord.