Business & Events

Ben je op zoek naar een fotograaf om een evenement vast te leggen, mooie sfeerbeelden te maken van jouw onderneming of wil je graag portretten en/of groepsfoto’s van medewerkers? Heel erg leuk, hopelijk kan ik je daarbij helpen en hierin wat betekenen.

Een evenement laten fotograferen is een mooie manier om (potentiële) klanten iets te vertellen over de onderneming en om de sfeer te laten ‘proeven’. Er worden niet alleen overzichtsfoto’s gemaakt maar het evenement of jouw onderneming wordt in mooi detail en emotie vastgelegd.

Benieuwd naar wie ik ben en wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende offerte,…..leuk!

Explore

MY PORTFOLIO

Bedrijfsfotografie restaurant sfeerbeeld bedrijfsreportage restaurant Berlage Eindhoven Kim Vos
Bedrijffotografie Berlage Eindhoven fotograaf Kim Vos Fotografie nuenen

“Een mooie  reportage
van uw bedrijf of event?”

WHAT I DO AND HOW TO HELP YOU

Voor Social Media en marketing doeleinden, zijn foto’s onmisbaar. De klanten waar je contact mee hebt, zien graag een gezicht en tevens maakt dit een goede indruk voor je bedrijf. Ben je op zoek naar een fotograaf die op een ontspannen manier foto’s maakt om jezelf of jouw bedrijf te presenteren? Neem gerust contact met me op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. 

COPYRIGHT © 2021 KIM VOS FOTOGRAFIE | PRIVACY POLICY | FAQ | DANCE PHOTOGRAPHY KIMVOS.COM

error: Content is protected !!