About

MEET KIM

Hey there, I´m Kim and love capturing lovely moments

Erg leuk dat je meer over mij wilt weten!

Samen met mijn partner, zoon en hond wonen we in het prachtige dorp Nuenen. Oorspronkelijk kom ik uit Nederwetten,…een nog kleiner dorp ;). We hebben enige tijd in Helmond en Uden gewoond maar ik wilde toch heel graag terug naar Nuenen.

Door mijn schoonvader is het fotograferen lang geleden begonnen. Ik heb diverse cursussen gevolgd en een opleiding tot Natuurlijk Licht Fotograaf. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en ik volg daarom ook af en toe een cursus in binnen en buitenland.

Voor gezinsreportages en bruiloften, vind ik daglicht foto’s ontzettend mooi. Bij portretten vind ik emotie vastleggen in kleur en mooie zwart/wit foto’s ook geweldig om te doen. Tijdens bedrijfsreportages maak ik gebruik van het aanwezige licht en in het theater heb ik te maken met theaterlicht wat nogal varieert maar ook daar houd ik ontzettend veel van.

Ook fotografeer ik heel graag dansers in het theater of in mijn fotostudio. Omdat dit weer een hele andere stijl is, heb ik hiervoor een aparte website gemaakt namelijk www.kimvos.com

Ik heb ook mijn eigen fotostudio in het Klooster te Nuenen waar ik heel graag portretten maak, dansfoto’s en fine art beelden.

Lijkt het je leuk samen aan de slag te gaan om mooie beelden te creëren,…neem gerust contact met me op.

bruidsfotograaf bruidsreportage trouwen kim vos fotografie nuenen het Klooster familiereportage

Mijn gezin:

Mijn partner Paul, onze zoon Lenn en hondje Jaxx

Huisdier:

Jaxx, onze Rode Engelse Cocker Spaniel 

Favoriete SPORT: 

Dans en paardensport

Favoriete eten:

Sushi

Favoriete website: 

GUILTY PLEASURE:

Oei Mc Donalds af en toe

Follow me

ON INSTAGRAM

My Portfolio

FEATURED WORK

Pin it with me

ON PINTEREST

I can´t wait to hear from you!

Vind je het leuk eens samen te werken of wil je graag informatie over een reportage of een reportage boeken? Neem gerust contact met me op!

COPYRIGHT © 2021 KIM VOS FOTOGRAFIE | PRIVACY POLICY | FAQ | DANCE PHOTOGRAPHY KIMVOS.COM

error: Content is protected !!