Over mij

Hoi hoi, wat leuk dat je komt kijken op mijn website!

Mijn naam is Kim Vos, moeder van een zoon van 10 jaar oud en al heel lang samen met mijn vriend Paul. In het dagelijks leven werk ik parttime bij een dansschool waar ik o.a. danslessen verzorg, verantwoordelijk ben voor de Marketing&Communicatie en actief ben achter de schermen. Daar is 1 juli 2016 ook het fotograferen als ‘zelfstandig fotograaf’ bijgekomen gevestigd in regio Eindhoven maar werkzaam door heel Nederland en België.

Ik fotografeer al heel lang maar dit was altijd op hobby basis. In juli 2016 heb ik de stap gezet naar de KvK wat voor mij een spannende stap was maar wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Sindsdien heb ik al veel mooie opdrachten mogen verzorgen.

Ik heb in het verleden diverse cursussen en workshops gevolgd op het gebied van fotografie en in maart 2017 heb ik mijn diploma behaald voor de intensieve maar zeer leuke opleiding ‘Natuurlijk Licht Fotograaf’ te Apeldoorn.

Wat ik leuk vind aan fotograferen is dat ik veel van mijn eigen creativiteit kwijt mag en kan bij een opdracht. Door creatief bezig te zijn, kun je mensen heel blij maken met ten eerste….een leuke fotoshoot en ten tweede,..het eind resultaat. Het bijzondere vind ik wanneer ik een persoon totaal anders op een foto heb gezet dan dat degene daadwerkelijk is en achteraf hoor,….jeetje, ik herken mezelf niet, ben ik dat?,….wat gaaf!

Ook vind ik het fotograferen van dansers, dansproducties en evenementen ontzettend leuk om te doen. Het hele show gebeuren spreekt mij heel erg aan en ik vind het ontzettend leuk deze van dichtbij mee te mogen maken.

Ik creëer mijn eigen stijl en probeer vooral foto’s te maken die niet te ‘statisch’ en te ‘geposeerd’. Totale contrast verschillen vind ik erg leuk en dingen uitproberen en dat zie je ook terug in mijn foto’s.

Neem een kijkje op mijn website,….hopelijk spreekt mijn stijl van fotografie je aan.