Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen met betrekking tot mijn diensten. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met mij op!

Wat kost een fotoreportage?
…Kim Vos Fotografie biedt diverse pakketten en mogelijkheden aan. De prijs is afhankelijk van de wens van de klant.

Wanneer zijn de foto’s klaar?
…Mijn streven is om het online fotoalbum binnen 3 weken aan te leveren. Dit kan soms iets langer duren vanwege drukte maar ik doe mijn best jullie zo snel mogelijk van de foto’s te voorzien. D.m.v. op een hartje te klikken in het online fotoalbum, kan je favorieten aanmaken. Ik krijg hier automatisch een melding van. Zodra de favorieten zijn doorgegeven, stuur ik een factuur. Zodra de factuur voldaan is, zal ik de foto’s via Wetransfer toesturen.

Hoe en wanneer kunnen we betalen?
…We gaan eerst gezellig op pad om foto’s te maken. Na het ontvangen van het online foto album en het kiezen van je favoriete foto’s, ontvang je van mij een factuur. Het hierop vermelde bedrag graag binnen twee weken overmaken op het bankrekeningnummer wat vermeld staat op de factuur. Wil je liever contant betalen? Dat kan ook. Geef dit van te voren even aan. Dan mag je na afloop van de fotoshoot bij mij afrekenen.

Is een fotoshoot ook mogelijk met visagie?
…Jazeker! Ik werk met een professionele Make-up&Hair Styliste samen. Visagie maakt de foto compleet. Mocht je interesse hebben om ook je haren te laten stylen, dan is dit uiteraard wel mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden, ik regel het graag voor je! Uiteraard mag je dit ook zelf regelen.

Mogen wij de foto’s ook zelf bewerken?
…Helaas is het niet toestaan om foto’s te bewerken die door mij gemaakt zijn. Mocht je achteraf bepaalde wensen hebben, stuur me dan een mailtje met de mogelijkheden en prijzen. Ik bewaar de foto’s tot 6 maanden na de fotoshoot.

Mogen wij jouw foto’s plaatsen op Social Media?
…Uiteraard, graag zelfs! Voor Social Media lever ik foto’s aan met watermerk en welke verkleint zijn. Alleen foto’s met watermerk mogen geplaatst worden op Social Media en ik vind het erg leuk wanneer je mij tagt of noemt in een berichtje.

Wat is WeTransfer?
…Wanneer ik je foto’s toestuur, doe ik dit vaak via WeTransfer. Je ontvangt van WeTransfer een e-mail of ik mail je een linkje naar WeTransfer. Via de downloadknop, kun je je foto’s downloaden op de website van WeTransfer. Zorg dat je ze direct op een goede locatie op je computer opslaat. Zo kun je je foto’s altijd terug vinden. Kan je ze niet meer terug vinden? Kijk dan eens in je downloadmap, wellicht staan ze daar gewoon tussen.

Wat voor kleding kan ik het beste aan doen voor een fotoshoot?
…Voor de foto’s is het leuk wanneer de kleding qua kleur op elkaar is afgestemd. Echter, ik vind het belangrijker dat je je prettig voelt in de kleding en dat het past bij de locatie die je voor ogen hebt. Persoonlijk houd ik minder van wit met spijker en houd meer van pastelkleurtjes of natuurlijke kleurtjes. Ik heb een kleurenpallet die ik toe kan sturen zodat je kan kunt zien welke kleurtjes leuk bij elkaar passen. Voor de foto’s zijn kleren met zo weinig mogelijk printjes het mooiste voor op de foto.