Privacyverklaring

Kim Vos Fotografie, gevestigd aan Donkervoort 19 5673 BV Nuenen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Kim Vos Fotografie
Donkervoort 19
5673 BV Nuenen
06-53443206
http://www.kimvosfotografie.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk
Kim Vos Fotografie verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

– Voor- en achternaam
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Locatiegegevens
– Foto’s / beeldmateriaal

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk
Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via info@kimvosfotografie.nl, dan verwijderen ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag zal ik persoonsgegevens verwerken
Als je contact met mij opneemt, bewaar ik de door jou opgegeven naam, e-mailadres en overige contactgegevens. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen. Kim Vos Fotografie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
– Om goederen en diensten bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
Kim Vos Fotografie neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kim Vos Fotografie) tussen zit. Voor het functioneren van mijn bedrijf maak ik gebruik van de diensten van een aantal bedrijven die hieronder genoemd worden. Deze bedrijven hebben elk hun eigen privacybeleid. Verder deel ik uw gegevens met niemand.

Kim Vos Fotografie gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
– Het aanleveren van een Online Fotoalbum via Pixieset, welke 3 maanden actief blijft en afgeschermd is middels een wachtwoord. Hierop is de volgende privacyverklaring van toepassing
– Het versturen van foto’s via Wetransfer. Hierop is de volgende privacyverklaring van toepassing
– Het ontvangen en versturen van email verkeer via Microsoft Outlook.
– Het hosten van mijn website http://www.kimvosfotografie.nl via STRATO.nl. Hierop is de volgende privacyverklaring van toepassing
– WordPress waaruit mijn website bestaat. Hierop is de volgende privacyverklaring van toepassing

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard
Kim Vos Fotografie bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Contactgegevens, gegevens die verplicht zijn voor de belastingdienst en informatie die je zelf verstrekt tijdens ons contact worden dus bewaard. Foto’s die ik in opdracht heb gemaakt, worden bewaard via back-up waar je, middels een vergoeding aan Kim Vos Fotografie, gebruik van kunt maken mocht je de foto’s verliezen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Kim Vos Fotografie verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting m.u.v. fotomateriaal. De opdrachtgever gaat akkoord met het gebruik van foto’s door Kim Vos Fotografie voor commerciële doeleinden zoals website, social media en drukwerk. Wil je dit niet, kan dit enkel vooraf aan de shoot binnen 14 dagen na aanvaarden van de opdracht kenbaar gemaakt worden. Mocht je achteraf een bepaalde foto’s niet gepubliceerd zien, zal dit uiteraard in goed overleg gaan en houd ik hier rekening mee.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik
Kim Vos Fotografie gebruikt technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en welke gebruikt worden door een aantal diensten en plugins. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google analytics
Omdat ik graag wil weten hoe bezoekers mijn website gebruiken, maak ik gebruik van Google Analytics. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor mij. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd.

Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de Safe Harbor principes. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier vinden.

Social media
Foto’s worden geplaatst op mijn Social Media en diverse pagina’s ter reclame mits je hier geen toestemming voor hebt gegeven (zie hiervoor de algemene voorwaarden welke voorafgaand aan een shoot getekend dient te worden). De verschillende social media kanalen gebruiken code’s, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen. Ik verwerk zelf geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies. Van de volgende social media kanalen gebruik ik de buttons.

– Facebook
– Instagram
– Twitter
– Pinterest
– Trouwen.nl
– Bruiloft.nl

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen m.u.v. beeldmateriaal. Deze kunnen enkel na betaling opgevraagd worden. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Kim Vos Fotografie en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@kimvosfotografie.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Kim Vos Fotografie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik persoonsgegevens beveilig
Kim Vos Fotografie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@kimvosfotografie.nl