Newborn Lifestyle Reportage

Willen jullie graag mooie foto’s laten maken tijdens de bijzondere eerste periode in het leven van jullie kindje? Willen jullie geen foto’s van baby’s in mandjes, in doeken gewikkeld of iets dergelijks? Dan is een Lifestyle reportage bij jullie thuis een leuk idee! Newborn, maar dan anders, persoonlijk maar vooral heel relaxed. Ongedwongen gefotografeerd worden in jullie eigen omgeving, waarbij er aandacht is voor ieder lid van het gezin. Thuis heb jullie alles voor je kindje bij de hand, dat is ontspannen voor jullie en je baby en dat zie je terug in de foto’s….

Wat kun je verwachten bij een lifestyle reportage?
Deze reportage vindt plaats in de eerste weken na de geboorte, meestal tussen de 1e en 8e week. De reportage vindt thuis plaats. In overleg bepalen we welke tijd het beste uitkomt. Ik fotografeer ongeveer 1,5 uur met natuurlijk licht maar dit kan soms iets langer zijn. We nemen de tijd en vooral niets geforceerd. De reportage wordt vaak gemaakt in de babykamer, slaapkamer en woonkamer. Het is prettig dat deze ruimtes een aangename temperatuur hebben en er opgeruimd uitzien. Ik fotografeer zoveel mogelijk de situatie die zich in het dagelijks leven voordoen, zoals het knuffelen, interactie tussen ouders en kind(eren) slapen, voeden, het badje. Jullie kunnen gewoon genieten van de fijne momenten die zich voordoen en relaxen. Je hoeft niets bijzonders te doen of te poseren.

Kleding
Ik houd ontzettend van pastelkleurtjes en natuurlijke lichte kleurtjes. Voor de foto’s is het mooi wanneer de kleding qua kleur op elkaar is afgestemd. Echter, ik vind het ook belangrijk dat je je prettig voelt in de kleding. Persoonlijk houd ik minder van wit met spijker. Ik heb een kleurenpallet die ik toe kan sturen zodat je kan kunt zien welke kleurtjes leuk bij elkaar passen. Voor de foto’s zijn kleren met zo weinig mogelijk printjes het mooiste en ogen rustig.

Geen baby’s in mandjes, doekjes, pakjes of iets dergelijks,……
Ik ben geen Newborn fotograaf die pasgeboren baby’s fotografeert in mandjes, doeken, Newborn pakjes etc. Ik ben van mening dat deze manier van fotograferen op een professionele manier moet gebeuren met de bijbehorende kennis zodat de fotograaf echt weet wat hij/zij doet. Ik ben in deze manier van fotograferen niet opgeleid en zal dit daarom ook niet vastleggen. Mocht je hierin interesse hebben, verwijs ik je graag door naar fotografen die hierin gespecialiseerd zijn.

Newborn Lifestyle Reportage €225,-

– duur 1,5 uur
– toegang tot beveiligd online fotoalbum welke 3 mnd actief blijft
– alle bewerkte foto’s in kleur en sommige in zwart/wit

Reserveren

Eventuele extra kosten

– Reiskosten 0,36 cent per kilometer vanaf postcode 5673 BV
– Parkeerkosten