Dansreportage

 

Enthousiast,ondernemend, gek op dans en fotografie. Ik heb het geluk dat ik van 2 hobby’s mijn beroep heb mogen maken als dansdocent en als fotograaf. Voor mij een perfecte combinatie.

Ik werk al heel wat jaren bij een dansschool, achter de schermen en als dansdocent waarbij ik les geef aan kinderen, tieners en volwassenen. Een dansshow fotograferen is dan ook echt mijn ding en ik vind het fantastisch bewegingen en emotie vast te leggen op beeld. Omdat ik al jaren met dans te maken heb, heb ik een goede timing en weet de juiste momenten vast te leggen.

Onlangs heb ik een promotie reportage gemaakt voor de bekende choreografe Isabelle Beernaert van de dansvoorstelling Tabula Rasa. Ik mag met trots zeggen dat dit het mooiste is wat ik tot nu toe als fotografe heb mogen mee maken. Wat een prachtige choreografie, dansers en voorstelling!

Wil je mij graag als fotografe boeken voor jouw dansvoorstelling of individueel dansfoto’s laten maken? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met me op,…..leuk!