EIN-DE-LIJK,….eindelijk is mijn website kimvosfotografie.nl online. Jeetje….zweet, tranen en heel veel van mijn tijd heeft dit me gekost. Ik denk dat het 1,5 jaar geleden is dat mijn oude website uit de lucht is gegaan en helaas lukte het niet om deze goed over te zetten naar een nieuwe lay-out waar ik tevreden mee was. Ik heb mijn website heel vaak veranderd en het ontzettend lastig gemaakt voor mezelf maar nu ben ik blij dat hij eindelijk online is. Dit geeft toch wel een stukje rust in mijn hoofd heel eerlijk ;).

Op mijn website kimvosfotografie.nl vind je informatie over bruidsreportages, portretten, familiereportages en business & event fotografie. Ik zit gevestigd in Nuenen, vlakbij Eindhoven (Noord-Brabant) en ben werkzaam door heel Nederland en buitenland. Ik heb sinds september 2020 mijn eigen fotostudio in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Nuenen (het Klooster, Park 1). Ik heb ook nog een andere website namelijk kimvos.com Op mijn andere website vind je informatie over dans, theater en fine art fotografie. Omdat de stijl zo ontzettend verschilt van bruidsreportages en familiereportages, heb ik ervoor gekozen mijn websites te splitsen.

I walk, I look, I see, I stop, I Photograph….   

Mocht je graag een reportage willen boeken, meer informatie willen of eens samen willen werken. Neem gerust contact met me op,…leuk!