Dansreportage in Nuenen

by

Onlangs heb ik danseres Marijn op de foto gezet. Helaas hadden we maar heel weinig tijd voor deze reportage omdat de dansers van de dansschool waar ik werk een optreden hadden in Valkenswaard en ik hierbij zou begeleiden en foto’s zou maken van het optreden en Marijn deed mee met dit optreden. De shoot was een spontane lastig minute actie, er werd een MUAH gevonden uit Nuenen, locatie werd gevonden in Nuenen, kleding niet al te moeilijk en shooten maar. Ontzettend blij ben ik met de fijne hulp van MUAH (Make-up & Hair Artist) Tatiana Orsini, danseres Marijn en haar moeder Karin. Het hondje op de foto is mijn eigen pup Jaxx van toen 9 weken oud ;). Bedankt allemaal voor deze leuke reportage.

Wil jij ook een dansreportage laten maken? Stuur me dan even een berichtje.

Dansfotografie danseres Nuenen
Dansfotografie danseres Nuenen
Dansfotografie danseres Nuenen
Dansfotografie danseres Nuenen
Dansfotografie danseres Nuenen
Dansfotografie danseres Nuenen
Dansfotografie danseres Nuenen

Bruidsreportage Kim Vos Fotografie

by

Onlangs had ik een Bruidsreportage van Eric & Linda uit Nuenen op de prachtige locatie bij Kasteelpoort en Cacaofabriek te Helmond. Wat een mooie dag was het. Ontzettend genoten en heel dankbaar dat ze mij in vertrouwen namen deze bijzondere dag vast te leggen op beeld. Nogmaals ontzettend bedankt Eric & Linda en ik wens jullie ontzettend veel geluk, liefde en gezondheid toe!

Hierbij een selectie van de foto’s.

 

 

Vanaf nu bij mij te boeken…….

by

Vanaf nu te boeken NEWBORN LIFESTYLE REPORTAGE

Willen jullie graag mooie foto’s laten maken tijdens de bijzondere eerste periode in het leven van jullie kindje? Willen jullie GEEN foto’s van baby’s in mandjes, doeken gewikkeld of iets dergelijks? Dan is een Lifestyle reportage bij jouw thuis een leuk idee! Newborn, maar dan anders, persoonlijk maar vooral heel relaxed. Ongedwongen gefotografeerd worden in jullie eigen omgeving, waarbij er aandacht is voor ieder lid van het gezin. Thuis heb jullie alles voor je kindje bij de hand, dat is ontspannen voor jullie en je baby en dat zie je terug in de foto’s….

Ik krijg heel vaak de vraag of ik ook Newborn reportages maak. Dit heeft me aan het denken gezet en wilde hier toch iets mee doen. Ik vind Documentaire Fotografie ontzettend mooi om te doen en ik vind het erg bijzonder om mooie, blije maar ook verdrietige of emotionele momenten vast te leggen. Waarom ik geen Newborn wil fotograferen in mandjes, doekjes etc. leg ik hieronder aan je uit.

Ik ben van mening dat deze manier van fotograferen enkel op een professionele manier mag gebeuren met de bijbehorende kennis zodat de fotograaf echt weet waar hij/zij mee bezig is. Het kan zelfs pijnlijk of schadelijk zijn voor het kindje om deze in een bepaalde houding neer te leggen als je niet weet wat je doet. Ik ben in deze manier van fotograferen niet opgeleid en zal daarom ook geen baby’s vastleggen in doekjes, mandjes of zoiets dergelijks. Dit neemt niet weg dat ik het niet mooi vindt. Ik zie veel fotografen die deze manier van fotografie ontzettend mooi vastleggen. Hier heb ik enorme waardering voor want het vergt veel training, voorbereiding, geduld en nabewerking. Mocht je hierin wel interesse hebben, verwijs ik je graag door naar fotografen die hierin gespecialiseerd zijn en welke stijl mij aanspreekt  En dit heb ik dus ook al regelmatig gedaan.

Wil je graag een Newborn Lifestyle Reportage bij mij boeken? Klik dan hieronder op de link of neem een kijkje op mijn website http://www.kimvosfotografie.nl voor de mogelijkheden.

http://www.kimvosfotografie.nl/fotoshoots/newborn-lifestyle/

1 2 3